Fondbolaget Simplicity AB söker:

Lediga tjänster 

Simplicity växer och söker ständigt efter rätt person! 

Arbetsuppgifter: arbetet innebär administrativt arbete för fonderna, såsom kontoavstämningar, rapporteringar, utbetalningar, instruktion av aktieaffärer, värdering, bokslut men även kundservice och kontakter med motparter. Då vi är ett mindre fondbolag så kan arbetsuppgifterna variera, du ska vara beredd att hjälpa till med olika göromål. Många av uppgifterna ska slutföras inom viss tid och därför kan arbetet tidvis kännas stressigt. Då vi står under Finansinspektionens tillsyn har vi ett flertal lagar och riktlinjer att följa, vilket kräver noggrannhet, disciplin och kontroll. 
Erfarenhet och utbildning: Vi söker dig som är nyutexaminerad eller med ett par års arbetslivserfarenhet och som har erforderlig utbildning inom ekonomi och/eller finans. Du ska också ha ett intresse för finansmarknaden och vara prestigelös och serviceinriktad. Det är viktigt att du är noggrann, engagerad i det du gör och fullföljer det du har påbörjat på ett korrekt och effektivt sätt. 
För ytterligare information om tjänsten kontakta: Karin Bolander Björk, tel 0340-219520, karin@simplicity.se.
Skicka ett personligt brev med  CV snarast, dock senast 2013-12-16 till karin@simplicity.se


För tillfället söker vi ingen konkret person, men tveka inte på att höra av dig med  ett personligt brev och CV till  hans@simplicity.se om du är intresserad av att jobba med oss på Simplicity.