Fondbolaget Simplicity AB söker:

CFO/Administrativ Chef

Arbetsuppgifter 
Du kommer att ingå i och leda ett team om fem personer inom fondbolaget som ansvarar för fondernas administration, kundtjänst samt fondbolagets redovisning och bokslut.

Arbetsuppgifter inom fondadministration innefattar kontoavstämningar, rapporteringar, utbetalningar, instruktion av aktieaffärer, värdering, riskhantering, bokslut men även kundservice och kontakter med motparter. Då vi står under Finansinspektionens tillsyn har vi ett flertal lagar och riktlinjer att följa, vilket kräver noggrannhet, disciplin och kontroll. Vidare ingår i rollen som ansvarig löpande kontakt myndigheter, riskkontroll och compliance för fondernas räkning.

Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet och som har erforderlig utbildning inom ekonomi och/eller finans. Du ska också ha ett intresse för finansmarknaden och vara prestigelös och serviceinriktad. Ett intresse för IT och goda kunskaper i Excel är meriterande då det är viktig del av bolagets effektiva organisation. Svenska och Engelska är språk som du behärskar flytande i tal och skrift.

Du är en lagspelare och en social person med fingertoppskänsla vad som händer inom bolaget. Det är viktigt att du är noggrann, engagerad i det du gör och fullföljer det du har påbörjat på ett korrekt och effektivt sätt.

Tjänsten är på heltid(100%) på vårt kontor i Varberg. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: arbetet innebär administrativt arbete för fonderna, såsom kontoavstämningar, rapporteringar, utbetalningar, instruktion av aktieaffärer, värdering, bokslut men även kundservice och kontakter med motparter. Då vi är ett mindre fondbolag så kan arbetsuppgifterna variera, du ska vara beredd att hjälpa till med olika göromål. Många av uppgifterna ska slutföras inom viss tid och därför kan arbetet tidvis kännas stressigt. Då vi står under Finansinspektionens tillsyn har vi ett flertal lagar och riktlinjer att följa, vilket kräver noggrannhet, disciplin och kontroll. 
Erfarenhet och utbildning: Vi söker dig som är nyutexaminerad eller med ett par års arbetslivserfarenhet och som har erforderlig utbildning inom ekonomi och/eller finans. Du ska också ha ett intresse för finansmarknaden och vara prestigelös och serviceinriktad. Det är viktigt att du är noggrann, engagerad i det du gör och fullföljer det du har påbörjat på ett korrekt och effektivt sätt. 
För ytterligare information om tjänsten kontakta: Karin Bolander Björk, tel 0340-219520, karin@simplicity.se.
Skicka ett personligt brev med  CV snarast, dock senast 2013-12-16 till karin@simplicity.se

För ytterligare information om tjänsten kontakta:
Ulf Ingemarson(VD), tel 0340-219510, ulf@simplicity.se.

Skicka ett personligt brev med CV snarast till ulf@simplicity.se