2019-02-25

Nominerade Fund Awards 2019


Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Simplicity Norden är en av tre nominerade fonder i Morningstar Fund Awards för 2019 inom kategorin “Best Nordic Equity Fund”. Simplicity är även nominerade i den tunga kategorin ”Best Fund House: Fixed Income”.

Vid föregående års utdelning av Fund Awards 2018 erhöll Simplicity två tunga utmärkelser. Fonden Simplicity Global Corporate Bond utsågs som vinnare i kategorin Best SEK Corporate Bond Fund. Simplicity vann också tunga priset som bästa fondbolag (Best Fund House: Fixed Income) för räntefonder på svenska marknaden.

Vi ser med spänning fram mot resultaten för 2019 som kommer presenteras den 11 mars och vill samtidigt passa på att tacka alla kunder för det goda samarbete som möjliggjort denna utveckling. Läs mer om nominering på Morningstar Fund Awards 2019.

Simplicity Norden nominated for Best Nordic Equity Fund, Sweden.
Simplicity AB nominated for Best Fund House: Fixed Income, Sweden.
Morningstar Awards 2019(c). Morningstar,Inc. All Rights Reserved.

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

10 augusti

Är aktier ett nollsummespel?

Om att aktier inte är ett nollsummespel. Varför aktier är bättre än lotter, hur stor sannolikheten är att jag får 13 rätt på lördag och varför det är skönt att semestern är över. “I think it would be great to be born on Earth and die on Mars. Just hopefully not at the point of […]

Läs vidare
1 augusti

Lägesrapport Juli 2024

Samtliga aktie- och räntefonder utvecklades positivt under månaden, där de finansiella marknaderna trots sommarstiltjen påverkades av flera betydande händelser som kommer att vara centrala under hösten: Biden ersätts av Harris i presidentvalet Joe Biden meddelade att han inte ställer upp i presidentvalet och stödjer Kamala Harris, vilket ökade osäkerheten bland investerare. Ökade konflikter i Mellanöstern  […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023